úterý 23. listopadu 2010

Modelka Bučková má kalendář. Pózuje jako Lara Croft

Eliška Bučková v novém kalendáři.

Modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková nafotila svůj první kalendář. Na fotografiích je stylizovaná jako akční hrdinka Lara Croft, kterou ve známém americkém filmu Tomb Raider ztvárnila půvabná herečka Angelina Jolie.

Dvacetiletá Eliška Bučková je zachycena v nelehkých kaskadérských pozicích. Celý kalendář vymyslel a nafotil Lukáš Vrtílek. "Focení probíhalo ve fascinujících prostorách bývalé čističky odpadních vod v Bubenči a s Eliškou se spolupracovalo výborně. Kalendář se bude křtít začátkem příštího roku," řekl fotograf Lukáš Vrtílek, kterého pro tento projekt oslovila firma oslavující dvacet let od svého založení.

Eliška Bučková jako Lara Croft.

Eliška Bučková se prý ráda stylizovala do Lary Croft, jejíž představitelku Angelinu Jolie obdivuje. Modelka na snímcích pózuje v černé i stříbrné kombinéze, s páskem kolem boků, střelnou zbraní a vlasy staženými do copu.

Modelka si při focení užila pravý adrenalin.

Na jedné z fotografií například visí zachycená na lanech nad zemí ve výšce deseti metrů. "Adrenalin při focení určitě nechyběl," zavzpomínala půvabná modelka.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...