úterý 16. listopadu 2010

Johnny Depp: Angelina Jolie má perverzní smysl pro humor

Klikněte pro zobrazení původního obrázku
foto: angelinajolie.sk

Herec Johnny Depp (47) potvrdil, že si s kolegyní Angelinou Jolie při natáčení filmu Cizinec (The Tourist) skutečně skvěle rozuměl. Partnerka Brada Pitta s ním totiž dokázala v pauzách rozprávět o dětech a používala při tom "perverzní humor", který Johnnymu nesmírně seděl.

Před natáčením Cizince se Angelina a Johnny vůbec neznali, ale po pár dnech na placu si skvěle rozuměli.

"Sedli jsme si tam a kecali o našich dětech, byla to úžasná relaxace. Byl jsem velmi mile potěšen, že má takový neskutečně perverzní smysl pro humor. Je to skvělá rajda," svěřil Johnny britskému listu Daily Mail.

Ani Angelina však netušila, co má od setkání s Deppem očekávat. A vzpomíná, jak se poprvé uvolnila v jeho hollywoodské kanceláři, když na stěnách a stole objevila fotky jeho rodiny.

"Jak jsem tam na něho čekala, objevila jsem ty krásné fotky. Je to umělec, na člověka to dýchá z každého místa, kde on působí. Když vešel, byl tak zajímavý, jak jsem doufala, že bude," přiznala Angelina.

Jejich snímek Cizinec má v Česku premiéru 27. ledna.


Autor: emi, Famous
Zdroj:odhaleno.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...