pondělí 11. října 2010

Sarajevo čeká na tým z Budapeště + mops

Našla jsem další fotečku ze sobotního dopoledne rodinky Jolie-Pitt. Můžete na ní vidět nového člena rodiny - mopsíka, ale jak se jmenuje jsem zatím ještě nezjistila. Fotky z příjezdu najdete tady.

imagebam.com

oddělovač
Mimochodem, Brad bych dneska spatřen jak se projíždí po Budapešti na své motorce (fotky zde), zatímco Angie pracuje na svém novém režiserském filmu.
oddělovač
V neděli večr měla restaurace Nobuo v Budapešti nečekanou návštěvu. Brad s Angie se vypravili na romantickou nědělní večeři v toto magické datum 10.10.2010. Pravděpodobně jim skrývání vyšlo, protože nebyly pořízeny žádné fotografie. Brad Angie hladil po zádech, uvedl jeden z hostů.


oddělovač
Šarkić, Gafić i Hanić
Šarkić, Gafić i Hanić


Sarajevo čeká na tým z Budapeště

Natáčení nového filmu o bosenské válce probíhá již v plném proudu v Budapešti. Intenzivní přípravy však už teď probíhají v Sarajevu, kam se štáb přesune v půlce listopadu.

Nebezpečné scény

Gafić i Hanić zůstanou v Sarajevu, aby se předešlo jakékoliv nehodě, protože nebezpečných scén bude ve filmu hodně. V některých scénách budou muset být herci nahrazeni kaskadéry.

Gafić má na starosti kaskadérské kousky a Rusmir Hanić mu bude pomáhat. Prý příjde jak na scény z hor, rovnající se obtížnosti alpským schopnostem, tak se má natáčet u řeky "Miljacka", která leží v regionu Sarajevo - Romanija a je dlouhá 35,9km.

Film obsahuje dynamické scény v řece, a proto v současné době je kontrolováno, kde je řekla mělčí a kde hlubší. "Snažíme se předvídat možné eventuality a najít alternativu", řekl Hanić.

Jak sdělil Šarkić, záznam se provádí na 15 místech v Sarajevu, část tohoto filmu bude natočena v Zenica-Doboj Canton. "Od Angeliny jsme zatím nedostali žádné požadavky. Podle informací jsou herci zatím s režisérem velmi spokojeni."
Angelina má jinak vynikající tým! Kameraman Semler Din (Dean), který pracoval na téměř všech filmech Mela Gibsona dále pak oscarový producent Graham King. Téměř celý tým Clinta Eastwooda a také tým ze Sarajeva, který pracoval na Oscarových filmech a získal ocenění "Zlatého medvěda" - uzavírá Šarkić.


Překlad autora blogu. NEKOPÍROVAT!

(pouze na požádání)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...