úterý 12. října 2010

Biography updated

10

.... Všechny fanoušky vyděsila, když v roce 2008 prohlásila "Děti jsou moje priorita, proto je možné, že od teď nebudu točit tolik filmů. Možná, že s tím skončím úplně." Po delší pauze, kdy měla Angie práci s dvojčátky se vrací na velké plátno s akčním špionážním thrillerem "Salt" (2010). S Philiphem Noycem se kterým už měla možnost spolupracovat při natáčení snímku Sběratel kostí v roce 1998 se vrhá do akčních scén. Příběh pojednává o agentce CIA Evelyn Salt (A. Jolie), která přísahala oddanost a věrnost své zemi. Její loajalita je však vystavěna tvrdému testu, když je obviněna ze spolupráce s ruskou tajnou službou, která má za cíl zabít prezidenta Spojených států. Salt musí utíkat a bojovat proti vlastním lidem ze CIA, a s užitím svých nejlepších schopností prokázat svou nevinu a zároveň chránit manžela, který je tak v nebezpečí. Angelina nám znovu ukazuje, že i po 3 dětech na takhle fyzicky náročnou roli má. V mnoha scénách se nechtěla nechat nahradit kaskadéry a tak se svoji nebojácnou povahou skáče po jedoucích kamionech, lozí po výškových budovách, visí na laně z vrtulníku nebo ručkuje v šachtě výtahu. Stará Angie je zpátky a to v plné parádě. Toto natáčení se neobešlo bez úrazu, kdy se Angie při jednom kotoulu narazila do hlavy a to přímo mezi oči. Měla sice malou ranku a tak musela být převezena z bezpečnostních důvodů do nemocnice. Tam ji vyšetřili a Angie ještě ten den v natáčení pokračovala. Natáčet se počalo 5.3.2009 ve Washingtonu, dále se pokračovalo v New Yorku. Poslední scény byly dotočeny 4.1.2010 na ostrůvku u NY - Long Island.
Angelina však mezi natáčením stihla navštívit pár zemí za charitativními účely. V červnu 2009 se zúčastnila World Refugee Day, dále pak navštívila Walter Reed Army Medical Center, červenec 2009, Keňa-Somálsko, září 2009, pak SOS dětské vesničky v Jordánku a Írácké uprchlíky v říjnu 2009. Zkrátka, bylo toho hodně. Přesto tvrdí, "momentálně není práce tou nejdůležitější věcí mého života. Když jsem dospívala, pomohlo mi hraní poznat samu sebe, pochopit život, vyjádřit se, za což jsem mu velmi vděčná". To my taky Angie, protože točís dobré filmy ;)

V únoru 2010 navštívila zemětřesením zničené Haiti a pak už vyplula vstříc na lodi Benátkám a novému filmu "The Tourist", kde si zahrála s neméně známým hercem Johnny Deppem. Uznejte sami, tihle dva se přeci museli jednou sejít u stejného projektu. Jsou to prostě hvězdy první kategorie. Rodina Jolie-Pitt si tedy v Benátkách pronajala sídlo Palazzo Mocenigo. Fotografové neotáleli a několikrát na balkóně tohoto domu vyfotografovali Angie s dvojčátky. Doposud totiž fotek s nimi moc nebylo. Zvěstem o tom, že se Angelina usmířila se svým otcem, nejprve nikdo nevěřil. Všichni jsme byly velmi překvapeni, když Jon Voight zavítal do Benátek, kde navštívil svoji dceru a její vnoučata. "Jsme v kontaktu, ale né často. Máme se navzájem rádi a to je nejdůležitější." řekl Jon. Angelina se s otcem nebavila od roku 2001, kdy Jon o Angelině na Access Hollywood řekl, že má vážné psychické problémy. Klíčovou osobou usmiřování byl pravděpodobně Brad Pitt. Jon tak konečně viděl svá vnoučata, což mu udělalo náramnou radost. V dubnu 2010 Angelina navštívila Bosnu, kde se dozvěděla, že mnoho lidí stále nemá své příbytky ještě z bosenské války, která se udála v letech 1992-1995. To Angie šokovalo a už v té době jí probleskl hlavou nový projekt o bosenské love story.
Natáčení The Tourist se potom přesunulo na nějaký čas do Paříže, pak Angie absolvovala šňůru premiér spojenou s filmem Salt. Začátkem září Angie navštívila Pákistán, kde před prázdninami vznikly záplavy. V říjnu už však rozjela nový projekt a jako režisérka se předvede v novém filmu, který zatím nebyl pojmenován. "Půjde o lásku mezi ženou z Bosny a srbským mužem, kteří se do sebe zamilují na počátku Bosenské války.", jen to nám zatím prozradila.

Last updated: October 2010
NEKOPÍROVAT! ČLÁNEK AUTORA BLOGU!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...