neděle 19. září 2010

Julia Roberts: Hrát s Angelinou? Nikdy!


Julia Roberts (42) si nevidí do pusy. Odsuzuje totiž svou kolegyni Angelinu Jolie (35) ze zničení manželství Brada Pitta (46) a Jennifer Aniston (41) a přitom se před osmi lety sama dopustila stejného přešlapu.
Herečka Julia Roberts se na adresu "zkažené" Angeliny rozpovídala na stránkách amerického časopisu Envy. O pár let mladší kolegyni z herecké branže nešetřila a naložila jí spršku výčitek za to, že rozbila pětileté manželství herce Brada Pitta (46) a Jennifer Aniston (41).
Pomlouvá a přitom udělala to samé!
Roberts pohoršeně kroutí hlavou nad tím, jak mohla Angelina nestydatě sbalit ženáče během natáčení společného filmu Pan a paní Smithovi. V něm dvojice ztvárnila ne příliš ideální manželský pár a tato role se jim tak zalíbila, že Brad poslal Jennifer k vodě a přestěhoval se k Angelině. Julia proto nechce mít s Angelinou nic společného, nemluvě o tom, že by s ní ještě někdy hrála v nějakém filmu.
Herečka, kterou proslavila role zrzavé prostitutky ve snímku Pretty woman ale zapomněla na to, že udělala to samé! Před osmi lety byla důvodem rozvodu kameramana Daniela Modera. Dnes už spolu mají tř děti. Roberts se tedy předvedla jako pořádný pokrytec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...