čtvrtek 23. září 2010

Bosenská herečka v hlavní roli

1
Sarajevo, 23.9.2010

 Do značné míry neznámá bosenská herečka má překvapivě hlavní roli v režijním debutu Angeliny Jolie, který pojednává o srbském muži a ženě z bosenské války 1992-1995.
"Mohu potvrdit svou novou vzrušující angažmá v prvním filmu režisérky Angeliny Jolie, ve kterém budu mít hlavní roli," řekla novinářům hodinu před jejím letem do Budapeště Zana Marjanovic, 27 let.

V Sarajevu-narozená Marjanovic, která hrála již ve dvou bosenských celovečerní filmech ("Sníh" a  "Je těžké být dobrý") a řadě her, řekla, že film  bude z bosenské války, ale nebude se plést do politiky.
"Ten příběh je velmi složitý, ale je především milostný," řekla Marjanovic, která unikla bosenské válce a žije v New Yorku se svou rodinou.

Romantické drama, které bylo oznámeno v srpnu, kdy Hollywoodská herečka Jolie navštívila Sarajevo jako vyslanec dobré vůle agentury OSN pro uprchlíky UNHCR, bude vycházet z jejího vlastního scénáře a ve filmu obsadí regionální hvězdy, sdělila produkční společnost GK films.

"Angelina je úžasná osoba a je pro mě velká čest pracovat s tak vynikající herečkou a humanistkou," řekla Marjanovic. "V tuto chvíli jsem moc nadšená, nemám ani čas na přemýšlení o tom, co přijde příště."
Náklady na film by měli dělat $ 15 milionů, zdroj blízký producentům řekl Reuters. Marjanovic řekla, že natáčení, které začne tento týden v Budapešti, skončí v listopadu v bosenském hlavním městě.

2

Překlad: Irmik, NEKOPÍROVAT!

oddělovač

Angelina byla spatřena v Maďarsku na večeři s filmovými producenty. 16.9.2010

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...