pátek 9. července 2010

Salt in Washington, Good Morning America, Comic-con, Rusko

Angelina Jolie: Press Junket & 'Parade' Extras!
  • Objevily se zprávy, že Angelina stráví týden v Rusku od této soboty do zveřejnění Salt. Ale ona sama zatím nic nepotvrdila, takže na potvrzení musíme ještě počkat. 
  • Angelina se objeví v pondělí 12.7.2010 ve vysílání v programu "Nightline's" s Cynthia McFadden a to v 23:35 a pak také v rozhovoru pro ABC News "Good Morning America" který vysílá od 7:00 do 09:00.
  • Angelina a Brad se zúčastní Comic-con 22-25.7.2010. Angie se svým filmem Salt a Brad s Megamind. Pár pravděpodobně vystoupí 22.7.
Angelina dnes (9.7.2010) v hlavním městě Washingtonu propagovala na tiskové konferenci svůj nový film Salt. A také řekla, "Můžete mě vidět viset vedle budovy nebo na jedoucím autě nebo kdekoli jinde. Já vždy věřím, že jsem v bezpečí, jen tak můžu opravdu hrát."

Během konference Angelina mluvila s Kevinem McCarthy filmovým kritikem pro Fox 5 a CBS rádio. Společně s ním je i Angie na fotce. Zdroj: twitter 

imagebam.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...