čtvrtek 29. dubna 2010

Sandra Bullock adoptovala dítě ...

  • Angelina Jolie se umístila v časopise People v žebříčku "nejkrásnějších lidí současnosti" 2010.
  • Kdo ještě neviděl Angelinu a Brada jako zlobry, můžete se na ně podívat tady, úplně na konci článku.
Sandra Bullock: Filed for Divorce & New Baby!

Herečka Sandra Bullock (45) se objeví na titulce časopisu People se svým nově adoptovaným synkem, který se jmenuje Louis Bardo Bullock. Doma ho Sandra měla už v lednu.
 Malý Louis se narodil v New Orleans, a má tři a půl měsíce. "Je to perfektní, nemohu ho popsat jiným způsobem. Je to jako kdyby byl se mnou celý můj život!" řekla Sandra.

Kuruózní je, že ho adopuje jako svobodná, protože se rozvádí se svým manželem Jessem Jamesem. Stejně jako kdysi herečka Angelina Jolie (34) v roce 2002, když ona přijala své první dítě - Maddox ze sirotčince v Kambodži, nyní má 8 let. (Později, Angelina přijala dvě další děti: Zahara v roce 2005 ze sirotčince v Etiopii, nyní 5, a Pax v roce 2007 ze sirotčince ve Vietnamu, nyní 6 let).

Jiné slavné celebrity jako je Tom Cruise, Madonna, Hugh Jackman, Katherine Heigl, Michelle Pfeiffer, Sharon Stone, Meg Ryan a Julie Andrews také přijali. Prohlédněte si fotky z oficiálních internetových stránek časopisu People. ZDE

Více celebrit a více lidí na celém světě by je měly následovat!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...