pátek 30. dubna 2010

Konečně: Angelina Jolie požádala Pitta o ruku!

09:05 | 29.4.2010 | KORZO
Los Angeles - Herečka Angelina Jolie údajně požádala svého dlouholetého partnera a otce svých dětí Brada Pitta o ruku.

Byla to zřejmě Angelina, kdo se rozhodl, že je na čase, aby se s Bradem vzali.
Během natáčení svého nového filmu "Turista" v Benátkách tak známá hollywoodská hvězda začala pracovat na tom, aby svůj stejně slavný herecký protějšek, Brada Pitta, učinila svým manželem.
"Angelina se do Brada znovu zamilovala a chce svou lásku stvrdit manželským slibem. Když už se jednou rozhodla, zbyla jediná věc, kterou musela udělat. Říct to Bradovi," uvedl zdroj blízký dvojici.
Stále častěji se hovoří o tom, že svatební obřad proběhne v sídle přítele Brada, herce George Clooneyho u italského jezera Como.
Všechny čtyři děti, které Angelina s Bradem vychovávají - Maddox, Pax, Zahara a Shiloh - budou mít každé svou roli během velkého dne svých rodičů.

Bradovi rodiče, Bill a Jane, se z této novinky o chystané svatbě také těší. I přesto, že se jejich syn ožení již podruhé. První ženou mu byla slavná Jennifer Aniston.
Jeden ze zdrojů blízkých Bradově rodině pro časopis National Enquirer uvedl, že "pro Billa a Jane nikdy nebyla myšlenka jejich spolužití ,na hromádce' zcela přijatelná, takže jsou teď nadšeni."
Brad a Angelina spolu mají i dvojčata, Knoxe a Vivienne, která se jim narodila před jednadvaceti měsíci.

bleskove.centrum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...