čtvrtek 15. dubna 2010

Entertainment Weekly


Více na EW.com
Herečka Angelina Jolie se objeví na obálce Entertainment Weekly již tento pátek 16.4.

Časopis přinese nějaké informace o těchto filmech: Salt, Iron Man 2, Sex and the City 2, Twilight: Eclipse, Inception a Eat Pray Love. Zde malá ukázka toho, co časopis přinese o Salt:

Angelina Jolie hvězda "Salt" se předvede jako agent CIA, který je obviněn z ruské špionáže. Scénář, původně psaný pro muže (pro Toma Cruise v roli Edwina Salt), přinese mnoho akčních scén. "Právě jsem porodila dvě děti a abych zůstala opět ve skvělé fyzické kondici, přišel tento film ve správnou chvíli," řekla Jolie. Ukazuje se, že mateřství ji nevyděsilo. "Legrační na tom je, že i když jsem teď matka, jsem tak 2x motivována dělat tyto kaskadérské kousky, protože mým dětem se to bude líbít," řekla.

Angelina se také zmínila o možné spolupráci se svým životním partnerem Bradem Pittem. "Miluji práci s ním, je to můj nejoblíbenější herec. Komplikovanou věcí je však správný projekt." Angelina ale jejich spolupráci nevidí nějak brzy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...