pátek 29. ledna 2010

Imprint



jolie.blog.cz je neoficiální soukromý fanouškovský web věnovaný herečce Angelina Jolie. Nejsem v kontaktu s ní a ani s její rodinou nebo jejími zástupci. Stránka byla vytvořena fanouškem a slouží za účelem informovat další fanoušky o této herečce.
jolie.blog.cz je nezisková internetová stránka! Veškerý materiál byl nashromážděn z různých míst a fór na internetu. Všechny obrázky či jiný obsah je chráněn autorskými právy jejich vlastníků.
Webmaster si vyhrazuje právo provádět změny v jakékoli části této stránky a to kdykoliv. Webmaster nepřebírá žádnou odpovědnost za obsah externích odkazů. Webmaster nemá v úmyslu vědomě někoho urážet nebo porušovat autorská práva nebo práva duševního vlastnictví jakéhokoli subjektu.
Jste-li držitelem autorských práv nebo jeho zástupce jedné nebo více z těchto fotografií či informací a nesouhlasíte se zveřejněním na této stránce, oznamte tuto informaci e-mailem a uveďte o co se jedná.

angelina jolie

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...