úterý 26. ledna 2010

Ian Halperin je zodpovědný za fámy rozchodu!!

Jméno "Halperin" jsem raděj neskloňovala, aby v tom nebyl zmatek :D


Brad Pitt a Angelina Jolie jsou uznáváni jako nejslavnější pár na světě!

Tento víkend, britský bulvární News of the World, zveřejnil na první stránce, že Brad a Angelina už podepsali dohodu o rozvodu. Což nevysvětluje, jak je to možné, protože nejsou oficiálně manželé.
Bulvár uvádí jako nezvratný důkaz to, že se pár nezúčastní předávání cen Zlatých globů. No, protože ani jeden z nich nebyl uveden samostatně, je normální, že se nezúčastnili.

Ale co je na tom nejzajímavější? Kdo vlastně stojí za publikováním tohoto článku v bulváru? Není to prý nikdo jiný, než Ian Halperin, osoba, která se snaží o prodání své skandální a podvodné knihy (Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie)! Halpering byl kdysi redaktorem The Sun po několik měsíců a má snadný přístup a vliv na bulvární scénu.

Od zveřejnění Halperin knihy bylo prodáno pouze 40 kopií od 1. prosince 2009. Halperin se však také dostal do potíží, protože musí vyplácet dividendy k vydání knihy ze své vlastní kapsy.

Kvůli této události dostal Halperin prostor psát znovu do médií -drby- a chtěl tím i zároveň podpořit svoji knihu.

Andrew Morton, který oznámil, že na konci roku 2009 také vydá knihu o páru Jolie-Pitt, raději své pokusy vzdal po fiasku s Halperin.
-----------------------------------------------------
Takže, jak to tak vypadá, vše je v pořádku :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...