neděle 31. ledna 2010

Gucciovci pripravili Angelinu o kšeft!

Herecká ikona Angelina Jolie mala stvárniť hlavnú postavu v pripravovanom životopisnom filme o rodine zakladateľov luxusnej odevnej značky Gucci.
Po jej boku mal stáť kolega Leonardo DiCaprio. Zrejme málokto tušil, aké konflikty či doslova intrigy stáli za zrodom jednej z popredných odevných značiek. Po smrti jej zakladateľa Guccio Gucciho prevzali vedenie firmy jeho traja synovia, ktorí mali od samého počiatku medzi sebou mnoho nezhôd.
Z hry ich dostal až vnuk, ktorý strýkov vyplatil a prevzal väčšinový podiel podniku. Maurizio Gucci sa však dlhého veku nedožil, pretože v roku 1995 ho nechala nájomným vrahom zastreliť vlastná manželka. Za vraždu na objednávku zaplatila 258 tisíc eur a momentálne si odpykáva 26-ročný trest v milánskom väzení.
Presne všetky tieto detaily zo zámožnej rodiny mal obsahovať najnovší film režiséra Ridelyho Scotta. Keď sa však detaily dostali na verejnosť a k rozvrátenej rodine, nariadili okamžitý zákaz pre nakrúcanie.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...