pátek 17. dubna 2009

Angelina Jolie je prý těhotná. Bude sedmé dítě?

Angelina Jolie je prý těhotná. Bude sedmé dítě?

Cannes - Angelina Jolie a Brat Pitt

10:31 | 16.4.2009 | ela
Los Angeles - A je to zase tady. Na povrch vyplula informace, že je Angelina Jolie těhotná.

Pokud by to byla pravda, přibylo by v rodině Jolie a Pitta už sedmé dítě. Podle magazínu Star by měla být herečka a úřadující nejkrásnější žena světa v desátém týdnu těhotenství.
Novináři spekulují o tom, že by těhotenství mohlo urovnat neshody, které jsou teď u hollywoodského páru na denním pořádku.
Není to tak dávno, co Angelina načapala Brada, jak masíruje záda chůvě dětí. Žena byla na minutu vyhozena a Pittovi Jolie vyhrožovala rozvodem. (Irmik: Já myslela, že nejsou svoji?)
Pitt si z incidentu však poučení nevzal a v době, kdy krásná tmavovláska natáčela nový film, se sešel s dávnou láskou Jennifer Aniston.
Bývalí manželé spolu večeřeli v luxusní restauraci Waldorf Astoria. Schůzka se konala na popud Pitta.

I tak to vypadá, že si Jolie těhotenství perfektně načasovala. Právě dokončuje natáčení svého nejnovějšího filmu. (I.: Salt)
Z těhotenství má radost i její nejbližší okolí. Po drastické dietě začala znovu jíst maso, ovoce a zeleninu.
Pitt se prý dokonce poohlíží po novém rodinném hnízdečku. Rodina by se chtěla usadit na Panenských ostrovech, kde by měli klid od okolního světa.
Kde herečka porodí, není zatím jisté. (I.: Tak porodí? Já myslela, že není jisté ani to zda je vůbec těhotná !) Brad si přeje, aby to bylo v New Orleans, o tom však nechce Angelina ani slyšet.

Zdroj: bleskove.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...